Villkor

 

Allmäna villkor

Samtliga priser anges i SEK, inklusive moms.

 

Vi innehar F-skatt.

 

Betalningsalternativ: Swish & bankgiro

 

Man måste enligt svensk lag vara minst 18 år för att handla på internet

 

Dubbelkolla att ni uppger alla uppgifter rätt - vi har ej möjlighet att ändra i efterhand.

Men - har vi gjort ett misstag så skickar vi en ny korrekt produkt.

 

Vid beställning av skräddarsydda produkter gäller inte regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

 

Kom ihåg att färgåtergivningen kan variera på olika bildskärmar. Därför kan den färg du ser på skärmen vara lite annorlunda ån i verkligheten.

 

Affischerna trycks på kvalitetspapper. Ram ingår inte.

 

Storlekarna är cirkamått så därför kan dom variera något

 

GDPR & behandling av personuppgifter

För att handla hos oss behöver du lämna dina personuppgifter som används för att kunna fakturera, leverera och informera gällande dina köp. Dessa uppgifter registreras i slutna system, som kund har du rätt att ta del av den information som finns registrerad om dig enligt GDPR (The General Data Protection Regulation).

 

Du har alltid rätt att begära att dina uppgifter raderas och att få felaktiga uppgifter rättade. Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att jag måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Genom att handla hos Littleones accepterar du dataskyddspolicyn och behandlingen av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi varken säljer eller ger ut dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

 

Littleones är ansvariga för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning.

 

Leverans

Din beställning levereras med brev eller paket beroende på storlek och vikt. Vi använder oss av Posten och varorna distribueras ut vardagar enligt deras egna villkor. Samtliga leveransvillkor gäller inom Sverige.

 

Vi ansvarar ej för postens hantering.

 

Det tar ca 3 dagar innan vi kan se din betalning.

 

Leveranstid efter vi mottagit din betalning är ca 8-12 arbetsdagar för affischer och 3-10 dagar för övriga produkter.

Om en vara är trasig så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans.

 

Reklamation

Vi kontrollerar samtliga varor före leverans.

En detaljerad beskrivning skall skickas till reklamation@littleones.se.

Glöm ej att lämna ditt namn och telefonnummer.